Logo NN

  • Español
  • English
  • Svenska
  • Norsk
  • Polski
  • Deutsch
  • Français

Header 5 Circles NN

MARBELLA ESTATES

Selge Eiendom

Skal du selge
boligen din?

Hvis du planlegger å selge din eiendom i Marbella, Estepona eller Benahavis, er Marbella Estates det beste valget. Vi har en egen oppdrags-avdeling, slik at du får et fast kontaktpunkt og alltid har tilgang til en spesialist som kjenner markedet og eiendomsverdiene bedre enn praktisk talt alle andre byråer i dette markedet.

Når du skal selge, tilbyr vi en gratis verdivurdering av boligen uten forpliktelser, og en oppdatert og profesjonell annonseringsstrategi. Vi når ut til både lokale og internasjonale potensielle kjøpere gjennom vår målrettede annonsering og veletablerte nettverk. Våre dedikerte selgere er alltid selv til stede på visning. Vi jobber hardt og målrettet for å komme øverst på Google-søk, og vi er stolte over å alltid finnes øverst på søkesiden. Dette er svært nyttig for effektiv markedsføring av din eiendom.

Hvis du trenger en erfaren og kvalifisert eiendomsmegler du kan stole på til å selge din bolig for best mulig pris, fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg.

Alternativt kan du kontakte oppdrags-avdelingen vår direkte på

(+34) 952 90 42 44
(+34) 639 28 10 27
eller
[email protected]

Noen råd for deg som skal selge bolig


Å selge en bolig i et turismefokusert område som Costa del Sol er ofte svært annerledes enn å selge en bolig i hjemlandet ditt. Å eie en feriebolig handler om en valgt livsstil og livskvalitet, fremfor et behov for å ha en bolig i nærheten av jobb eller barnas skole. Dette gjør kjøp og salg av ferieboliger annerledes med hensyn til hvor lang tid det tar, hvordan man legger inn bud og setter prisangivelser, og også i noen grad hvordan man burde presentere boligen.

Her er noen ting å tenke på når du skal selge:


Prisantydning: Hør med megler hva eiendommen er verdt, og hva slags pris det er sannsynlig å oppnå, basert på faktiske kjøpesummer for tilsvarende eiendommer i området. Hvis du setter prisantydningen for høyt, fordi det ikke haster med å selge, vil dette bare føre til null eller svært få visninger, eiendommen vil bli liggende usolgt, og etter hvert miste appellen for potensielle kjøpere.

Det er også viktig å ikke sette en netto prisantydning, hvor meglers honorar kommer på toppen, særlig hvis du har flere ulike meglere som formidler og selger din bolig. Dette vil bare føre til at boligen legges ut med flere ulike priser, noe som forvirrer markedet og potensielle kjøpere.

Eksklusivitet eller ikke? Bør du tegne en eksklusiv avtale med kun en megler? Hvis denne megleren har en enestående markedsføringsstrategi og kan nå ulike land og nasjonaliteter, er dette absolutt noe du bør vurdere. Det er enklere for deg å ha ett enkelt kontaktpunkt i stedet for å måtte koordinere mellom ulike meglere. I tillegg vil en eksklusiv avtale trolig føre til at megler legger mer innsats i markedsføringen av akkurat din bolig. Dette er eksakt hva vi tilbyr her i Marbella Estates, så vil vil naturligvis anbefale at du tegner en eksklusiv avtale med oss. Vi har vår egen salgsavdeling, nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt, og vi samarbeider utelukkende med de beste og mest seriøse meglerbyråene i Costa del Sol. Dette gjør Marbella Estates til ditt førstevalg for eksklusiv markedsføring av din eiendom.

Presentasjon av boligen: Sørg for profesjonelle bilder, plantegninger og vurder å bruke video/drone til å gi potensielle kjøpere en virtuell omvisning. Vi trenger ikke si mer; dette er hva man trenger i dagens marked. Og vi vil selvfølgelig hjelpe deg med alt dette.

Legg til rette for visning: Hvis du ikke bor i boligen selv, anbefaler vi at du gir oss et sett med nøkler. Ikke gi nøkler til en nabo eller venn. Hvis flere personer må involveres før vi kan låse opp døren, legger dette bare hindringer i veien for visningslogistikk og presentasjon.

Hvis du bor i boligen, må du sørge for at boligen er ren, lys og presentabel før den potensielle kjøperen ankommer. Vi anbefaler normalt ikke at eieren er til stede, fordi den potensielle kjøperen da kan bli mer opptatt av høflighetsfraser og samtale med deg enn å skaffe seg et inntrykk av selve eiendommen. La den profesjonelle megleren fra Marbella Estates stå for visningen!

Sett opp et «Til salgs»-skilt: Dette er en effektiv måte å selge en bolig på, fordi mange potensielle kjøpere vil ofte kjøre en runde i områder de liker før de tar kontakt med en megler.

Dokumentasjon: Ha all nødvendig dokumentasjon klar: Nota Simple, IBI, hjemmelsdokument, first occupation licence osv. Gjør om mulig også klar fullmakt for advokaten du har valgt. Vær også klar over skattesituasjonen; ta kontakt med megler eller advokat om du er usikker.