Logo NN

  • Español
  • English
  • Svenska
  • Norsk
  • Polski
  • Deutsch
  • Français

Header 5 Circles NN

Møt Teamet

Kristoffer Mincberg

Partner
kjm@marbella-estates.com

Kristoffer Mincberg er svensk, født i Polen. Han flyttet til Marbella permanent i 1988. Kristoffer studerte filmvitenskap ved Universitetet i Stockholm, og han er sertifisert spansk eiendomsmegler. Han har mer enn 30 års yrkeserfaring og et inngående og globalt perspektiv på eiendomsmarkedet. I dag har Kristoffer ansvar for utvikling og ledelse i firmaet, og han er kontinuerlig på utkikk etter nye områder og prosjekter.
Språk: svensk, polsk, engelsk, spansk og enkel fransk og russisk.

Peter Buresten

Partner L.L.B.(Hons)
pab@marbella-estates.com

Peter Buresten er en av grunnleggerne av Marbella Estates. Peter er svensk og har i tillegg til Sverige også bodd i Mexico, England og Tyskland. Han flyttet til Marbella fra England, hvor han studerte jus ved Universitetet i Buckingham.
Peter er leder for vårt salgsteam og har ansvar for både forretningsforbindelser og den daglige driften av selskapet. Han har en pasjon for eiendom og er den foretrukne kontaktpersonen for hele hans utstrakte nettverk for alle som skal kjøpe hus eller gjøre en investering i Marbella-regionen. Og hvis du trenger et tips om en god restaurant, er det bare å spørre Peter; han kjenner godt til dem alle!
Språk: svensk, engelsk, spansk og tysk.

Runa Sorthe

Listings and Marketing Director
runa@marbella-estates.com

Runa Sorthe er norsk og startet hos Marbella Estates i 2003. Hun er ansvarlig for firmaets eiendomsportefølje og markedsføring. Hun har mastergrad fra IESE Barcelona og bachelorgrad fra Universitetet i San Diego i California.
Runa bestemte seg for å slå seg ned i Spania for rundt 20 år siden, etter å ha tatt et friår fra sin forrige karriere innen ledelse, og hun har aldri sett seg tilbake. I Marbella Estates bruker hun sin omfattende markedsføringskompetanse til det beste for både kundene og selskapet. Runa synes det er svært givende å kunne jobbe med noe så gøy og interessant samtidig som hun nyter godt av det fantastiske internasjonale miljøet Marbella har å by på.
Språk: norsk, svensk, engelsk og spansk.

Estelle Supiot

Office manager
info@marbella-estates.com

Estelle Supiot er fransk og kom til Marbella Estates i 2005. Hun har universitetsutdanning fra Frankrike og Nederland.
Som vår kontorsjef håndterer hun alt som har med administrasjon å gjøre, inkludert forretningsrelasjoner, IT, fakturering og regnskap. Hennes vennlige personlighet og inngående kunnskap om selskapet er en kjempefordel for både ansatte og kunder. Estelle betyr stjerne, og hun er vår!
Språk: fransk, engelsk og spansk.

Mia Andersson

Administration
mia@marbella-estates.com

Mia Andersson er fra Sverige og begynte i Marbella Estates i 2001. Med slik lang erfaring er hun godt kjent med de fleste ulike aspekter innen eiendomsadministrasjon. I dag jobber hun mest med administrasjon, samfunns- og kunderelasjoner og markedsføring. Vår kunder setter stor pris på Mia, fordi hun vet hvordan man best kan løse floker med det spanske byråkratiet. Når hun har fri elsker Mia å slappe av i solen eller tilbringe tid med venner ute i frisk luft.
Språk: svensk, engelsk og spansk.

Vårt uavhengige salgsteam

Peter Johnston

Senior Sales Advisor
pj@marbella-estates.com

Peter Johnston er fra England. Han bodde 9 år i Norge, hvor han jobbet for en av landets største bilimportør og -forhandler. Han flyttet til Marbella i 1994. Etter å ha drevet for seg selv i turistnæringen i mange år, kom han til Marbella Estates i 2011, og han er nå en av Marbella Estates mest erfarne salgskonsulenter. For Peter er det viktigste å sette kunden i sentrum for å sikre at deres behov blir møtt og at eventuell tvil eller usikkerhet blir tatt tak i og løst.
I fritiden, når han ikke er sammen med familien sin, elsker han å høre på musikk, gå på kino eller ut for å spise tapas med venner. Han holder seg i form med å praktisere yoga, trene på treningssenter og svømme i sjøen året rundt. Når han har muligheten liker han å utforske andre deler av Andalucia og resten av Spania.
Språk: norsk/svensk, engelsk og spansk.

David O´Mahoney

Sales Executive and client co-ordinator
david@marbella-estates.com

David OMahony er opprinnelig fra Storbritannia og han vokste opp i både Storbritannia og Irland. Han har mer enn 25 års erfaring fra Marbellas eiendomsmarked. Han kom til Marbella Estates i 2017 og jobber med salgs- og markedsutvikling i våre utenlandske markeder. David finner stor tilfredsstillelse i å finne den helt perfekte eiendommen for sine kunder, enten om det er en investering, en bolig for familien eller en livsstilsdrøm. Og hans kunnskap og varierte løsninger på hva det enn skulle være gjør ham helt unik; han er ustoppelig!
Hvis du synes du drar kjensel på David, er det trolig fordi du har sett ham på TV. Han har flere ganger vært med i programmer om eiendommer her i Costa del Sol.
Språk: engelsk, nederlandsk, tysk og spansk.

Carina Da Silva

Sales Executive
carina@marbella-estates.com

Carina Da Silva er fra Rotterdam i Nederland og flyttet til Sør-Spania i 2005 med mann og to døtre. Hun har et ekte gründerhjerte og har opprettet egne foretak i mange ulike næringer, som blant annet strandklubb, reisebyrå, kjøkkenprodusent og treningsstudio. Med en slik bakgrunn er hun perfekt til å gi råd til kunder, ikke bare om selve eiendommen, men også den livsstilen du kan få her i det sørlige Spania.
Språk: nederlandsk, portugisisk, engelsk og spansk.

Yana Kiselyunas

Sales Executive
yana@marbella-estates.com

Yana Kiselyunas er fra Russland og kom til Marbella i 2019 etter å ha bodd i England i nesten 10 år. Hennes profesjonelle bakgrunn er fra salg og ledelse av sin egen virksomhet, og fra å undervise i språk. Hun er en språk- og kommunikasjons expert, og har til og med en grad i lingvistikk og psykologi! Yana ble forelsket i klimaet og livsstilen på Costa del Sol etter å ha tilbrakt flere ferier i Marbella og bestemte seg for å flytte hit med sin familie. Hos Marbella Estates hjelper hun våre russiske og andre internasjonale kjøpere med å finne sin drømmebolig. Og passer også på sine kollegaer med deilige hjemmelagde kaker!
Språk: russisk, engelsk og spansk.

Robert Kamperin

Sales Executive
robert@marbella-estates.com

Robert Kamperin is born in Sweden and is of Swedish and Austrian origin. He has a degree in Innovation & Technology and a work background from sales and key account management in several large companies. He also has experience within property development, having been a personal investor in the field.
Robert has a very international background, apart from working in nearly every continent he has lived in Sweden, Norway, Texas and now in Marbella since 2018. Robert’s passion, except for real estate development, is his 2 children and motorsport. He is actually a former champion in the sport!
Languages: Swedish, German, English and Spanish.