Logo NN

  • Español
  • English
  • Svenska
  • Norsk
  • Polski
  • Deutsch
  • Français

Header 5 Circles NN

Møt Teamet

Kristoffer Mincberg

Partner
[email protected]

Kristoffer Mincberg er svensk, født i Polen. Han flyttet til Marbella permanent i 1988. Kristoffer studerte filmvitenskap ved Universitetet i Stockholm, og han er sertifisert spansk eiendomsmegler. Han har mer enn 30 års yrkeserfaring og et inngående og globalt perspektiv på eiendomsmarkedet. I dag har Kristoffer ansvar for utvikling og ledelse i firmaet, og han er kontinuerlig på utkikk etter nye områder og prosjekter.
Språk: svensk, polsk, engelsk, spansk og enkel fransk og russisk.

Peter Buresten

Partner L.L.B.(Hons)
[email protected]

Peter Buresten er en av grunnleggerne av Marbella Estates. Peter er svensk og har i tillegg til Sverige også bodd i Mexico, England og Tyskland. Han flyttet til Marbella fra England, hvor han studerte jus ved Universitetet i Buckingham.
Peter er leder for vårt salgsteam og har ansvar for både forretningsforbindelser og den daglige driften av selskapet. Han har en pasjon for eiendom og er den foretrukne kontaktpersonen for hele hans utstrakte nettverk for alle som skal kjøpe hus eller gjøre en investering i Marbella-regionen. Og hvis du trenger et tips om en god restaurant, er det bare å spørre Peter; han kjenner godt til dem alle!
Språk: svensk, engelsk, spansk og tysk.

Runa Sorthe

Listings and Marketing Director
[email protected]

Runa Sorthe er norsk og startet hos Marbella Estates i 2003. Hun er ansvarlig for firmaets eiendomsportefølje og markedsføring. Hun har mastergrad fra IESE Barcelona og bachelorgrad fra Universitetet i San Diego i California.
Runa bestemte seg for å slå seg ned i Spania for rundt 20 år siden, etter å ha tatt et friår fra sin forrige karriere innen ledelse, og hun har aldri sett seg tilbake. I Marbella Estates bruker hun sin omfattende markedsføringskompetanse til det beste for både kundene og selskapet. Runa synes det er svært givende å kunne jobbe med noe så gøy og interessant samtidig som hun nyter godt av det fantastiske internasjonale miljøet Marbella har å by på.
Språk: norsk, svensk, engelsk og spansk.

Estelle Supiot

Office manager
[email protected]

Estelle Supiot er fransk og kom til Marbella Estates i 2005. Hun har universitetsutdanning fra Frankrike og Nederland.
Som vår kontorsjef håndterer hun alt som har med administrasjon å gjøre, inkludert forretningsrelasjoner, IT, fakturering og regnskap. Hennes vennlige personlighet og inngående kunnskap om selskapet er en kjempefordel for både ansatte og kunder. Estelle betyr stjerne, og hun er vår!
Språk: fransk, engelsk og spansk.

Mia Andersson

Administration
[email protected]

Mia Andersson er fra Sverige og begynte i Marbella Estates i 2001. Med slik lang erfaring er hun godt kjent med de fleste ulike aspekter innen eiendomsadministrasjon. I dag jobber hun mest med administrasjon, samfunns- og kunderelasjoner og markedsføring. Vår kunder setter stor pris på Mia, fordi hun vet hvordan man best kan løse floker med det spanske byråkratiet. Når hun har fri elsker Mia å slappe av i solen eller tilbringe tid med venner ute i frisk luft.
Språk: svensk, engelsk og spansk.

Vårt uavhengige salgsteam

Peter Johnston

Senior Sales Advisor
[email protected]

Peter Johnston er fra England, og har også bodd 9 år i Norge hvor han jobbet for en av landets største bilimportører. Peter flyttet til Marbella i 1994.

Etter å ha drevet for seg selv i turistnæringen i mange år, kom han til Marbella Estates i 2011, og han er nå en av Marbella Estates mest erfarne salgskonsulenter.

Peter setter alltid sine kunder i høysetet, og å finne de beste løsningene for hver enkelt av dem er det viktigste for Peter.

Og selvsagt etter å ha vært så lenge i Marbella så kjenner han kysten og boligområdene som sin egen bukselomme.

Språk: norsk/svensk, engelsk og spansk.

David O´Mahoney

Sales Executive and client co-ordinator
[email protected]

David OMahony er opprinnelig fra Storbritannia og han vokste opp i både Storbritannia og Irland. Han har mer enn 25 års erfaring fra Marbellas eiendomsmarked.

Han kom til Marbella Estates i 2017 og jobber med salgs- og markedsutvikling i våre utenlandske markeder. David finner stor tilfredsstillelse i å finne den helt perfekte eiendommen for sine kunder, enten om det er en investering, en bolig for familien eller en livsstilsdrøm.

Og hans kunnskap og varierte løsninger på hva det enn skulle være gjør ham helt unik; han er ustoppelig! Hvis du synes du drar kjensel på David, er det trolig fordi du har sett ham på TV.

Han har flere ganger vært med i programmer om eiendommer her i Costa del Sol.
Språk: engelsk, nederlandsk, tysk og spansk.

Carina Da Silva

Sales Executive
[email protected]

Carina Da Silva er fra Rotterdam i Nederland og flyttet til Sør-Spania i 2005 med mann og to døtre.

Hun har et ekte gründerhjerte og har opprettet egne foretak i mange ulike næringer, som blant annet strandklubb, reisebyrå, kjøkkenprodusent og treningsstudio.

Med en slik bakgrunn er hun perfekt til å gi råd til kunder, ikke bare om selve eiendommen, men også den livsstilen du kan få her i det sørlige Spania.

Språk: nederlandsk, portugisisk, engelsk og spansk.

Yana Kiselyunas

Sales Executive
[email protected]

Yana Kiselyunas er fra Russland og kom til Marbella i 2019 etter å ha bodd i England i nesten 10 år. Hennes profesjonelle bakgrunn er fra salg og ledelse av sin egen virksomhet, og fra å undervise i språk. Hun er en språk- og kommunikasjons expert, og har til og med en grad i lingvistikk og psykologi! Yana ble forelsket i klimaet og livsstilen på Costa del Sol etter å ha tilbrakt flere ferier i Marbella og bestemte seg for å flytte hit med sin familie. Hos Marbella Estates hjelper hun våre russiske og andre internasjonale kjøpere med å finne sin drømmebolig. Og passer også på sine kollegaer med deilige hjemmelagde kaker!

Språk: russisk, engelsk og spansk.

Grazyna Pyzel

Sales Executive
[email protected]

Grazyna Pyzel kommer opprinnelig fra Warszawa, Polen, og har bodd i Marbella siden 2001. Hun fullførte sine Business Studies ved Universitetet i Warszawa, og kort tid etter bestemte hun seg for å bringe familiebakgrunnen sin innen eiendomsmegling til Marbella-området. Grazyna har jobbet for flere ledende eiendomsbyråer på Costa del Sol og har vært hos Marbella Estates siden 2011. Hun har høy kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og er den perfekte eiendomsspesialisten for deg, samt tilbyr deg uovertruffen service for alt som gjelder eiendom.

Grazyna elsker livsstilen i Marbella med solskinn gjennom hele året, og kan ofte sees langs The Golden Mile i Marbella med eller uten sin søte hund.

Språk: polsk, engelsk og spansk

Simen Jeremic

Sales Executive
[email protected]

Simen Jeremic er fra Norge, og har reist frem og tilbake til Marbella nesten hele sitt unge liv. Han studerte ved Aloha College, før han dro tilbake til Norge og fullførte skolen der. Simon har en bachelorgrad i Hotel Management, og i løpet av studiene lærte han å sette pris på hvor viktige kunderelasjoner er. I dag er han et kjærkomment tilskudd til det dyktige internasjonale salgsteamet hos Marbella Estates, hvor hans utdannelse og fokus på kunderelasjoner blir satt stor pris på.
På fritiden nyter Simon det fantastiske været på Costa del Sol ved å drive med utendørssport. Og med sin Hotel Management-bakgrunn liker han også å utforske Spanias fine viner og gastronomi.
Språk: norsk, svensk, engelsk og spansk.

Klaus Alholm

Sales Executive
[email protected]

Klaus Alholm er født i Finland, og tilbrakte det meste av barndommen i utlandet i Europa. Siden returnerte han til Finland og ble uteksaminert fra Helsinki School of Economics. Han har frem til nå jobbet i finanssektoren som kapital- og fondsforvalter og har også startet to selskaper innen finansfeltet.
Etter å ha tilbrakt ferier på Costa del Sol de siste 30 årene og alltid fulgt eiendomsmarkedet med stor lidenskap, bestemte Klaus seg for å flytte permanent til solen og begynte i Marbella Estates i 2021. Med sin gründertankegang og analytiske evner ser han ser alltid på detaljer når han leter etter den rette eiendommen for sine kunder.
Sønnene hans besøker ham jevnlig fra Finland; de pleier å utfordre ham til en tenniskamp og for det meste slå ham.
Språk: finsk, svensk, engelsk og tysk

Aliz Szilagyi

Rentals Manager
[email protected]

Aliz Szilagyi er fra Ungarn og fulgte en drøm om å bo ved havet, med palmer og endeløs solskinn. Ingen dårlig drøm for en regnskapsfører! Hun kom til Marbella for 15 år siden og siden den gang har flere fra familien hennes valgt å bosette seg her også.
Aliz fant sin lidenskap for å hjelpe, veilede og ta vare på folk som kommer til Costa del Sol for å feriere eller planlegge et nytt liv. Hun har jobbet i mange år som leder i et eiendomsforvaltningsselskap, og nå er hun i Marbella Estates og tar seg av kort- og langtidsleie. Hennes ærlighet, lojalitet og sprudlende karakter er en livsverdi som er høyt verdsatt av våre kunder.
På fritiden designer Aliz natursteins-smykker og nyter det vakre friluftslivet sammen med venner og sin herlige hund.
Språk: ungarsk, engelsk og spansk.