Møt Teamet

Kristoffer Mincberg

Kristoffer Mincberg

Partner

kjm@marbella-estates.com

Kristoffer Mincberg er svensk, født i Polen. Han flyttet til Marbella permanent i 1988. Kristoffer studerte filmvitenskap ved Universitetet i Stockholm, og han er sertifisert spansk eiendomsmegler. Han har mer enn 30 års yrkeserfaring og et inngående og globalt perspektiv på eiendomsmarkedet. I dag har Kristoffer ansvar for utvikling og ledelse i firmaet, og han er kontinuerlig på utkikk etter nye områder og prosjekter.
Språk: svensk, polsk, engelsk, spansk og enkel fransk og russisk.

Peter Buresten

Peter Buresten

Partner L.L.B.(Hons)

pab@marbella-estates.com

Peter Buresten er en av grunnleggerne av Marbella Estates. Peter er svensk og har i tillegg til Sverige også bodd i Mexico, England og Tyskland. Han flyttet til Marbella fra England, hvor han studerte jus ved Universitetet i Buckingham.
Peter er leder for vårt salgsteam og har ansvar for både forretningsforbindelser og den daglige driften av selskapet. Han har en pasjon for eiendom og er den foretrukne kontaktpersonen for hele hans utstrakte nettverk for alle som skal kjøpe hus eller gjøre en investering i Marbella-regionen. Og hvis du trenger et tips om en god restaurant, er det bare å spørre Peter; han kjenner godt til dem alle!
Språk: svensk, engelsk, spansk og tysk.

Runa Sorthe

Runa Sorthe

Listings and Marketing Director

runa@marbella-estates.com

Runa Sorthe er norsk og startet hos Marbella Estates i 2003. Hun er ansvarlig for firmaets eiendomsportefølje og markedsføring. Hun har mastergrad fra IESE Barcelona og bachelorgrad fra Universitetet i San Diego i California.
Runa bestemte seg for å slå seg ned i Spania for rundt 20 år siden, etter å ha tatt et friår fra sin forrige karriere innen ledelse, og hun har aldri sett seg tilbake.  I Marbella Estates bruker hun sin omfattende markedsføringskompetanse til det beste for både kundene og selskapet. Runa synes det er svært givende å kunne jobbe med noe så gøy og interessant samtidig som hun nyter godt av det fantastiske internasjonale miljøet Marbella har å by på.
Språk: norsk, svensk, engelsk og spansk.

Estelle Supiot

Estelle Supiot

Office manager

info@marbella-estates.com

Estelle Supiot er fransk og kom til Marbella Estates i 2005. Hun har universitetsutdanning fra Frankrike og Nederland.
Som vår kontorsjef håndterer hun alt som har med administrasjon å gjøre, inkludert forretningsrelasjoner, IT, fakturering og regnskap. Hennes vennlige personlighet og inngående kunnskap om selskapet er en kjempefordel for både ansatte og kunder. Estelle betyr stjerne, og hun er vår!
Språk: fransk, engelsk og spansk.

Mia Andersson

Mia Andersson

Administration

mia@marbella-estates.com

Mia Andersson er fra Sverige og begynte i Marbella Estates i 2001. Med slik lang erfaring er hun godt kjent med de fleste ulike aspekter innen eiendomsadministrasjon. I dag jobber hun mest med administrasjon, samfunns- og kunderelasjoner og markedsføring. Vår kunder setter stor pris på Mia, fordi hun vet hvordan man best kan løse floker med det spanske byråkratiet. Når hun har fri elsker Mia å slappe av i solen eller tilbringe tid med venner ute i frisk luft.
Språk: svensk, engelsk og spansk.

Our experienced and independent sales team

Peter Johnston

Peter Johnston

Senior Sales Advisor

pj@marbella-estates.com

Peter Johnston er fra England. Han bodde 9 år i Norge, hvor han jobbet for en av landets største bilimportør og -forhandler. Han flyttet til Marbella i 1994. Etter å ha drevet for seg selv i turistnæringen i mange år, kom han til Marbella Estates i 2011, og han er nå en av Marbella Estates mest erfarne salgskonsulenter. For Peter er det viktigste å sette kunden i sentrum for å sikre at deres behov blir møtt og at eventuell tvil eller usikkerhet blir tatt tak i og løst.
I fritiden, når han ikke er sammen med familien sin, elsker han å høre på musikk, gå på kino eller ut for å spise tapas med venner. Han holder seg i form med å praktisere yoga, trene på treningssenter og svømme i sjøen året rundt. Når han har muligheten liker han å utforske andre deler av Andalucia og resten av Spania.
Språk: norsk/svensk, engelsk og spansk.

David O´Mahoney

David O´Mahoney

Sales Executive and client co-ordinator

david@marbella-estates.com

David OMahony er opprinnelig fra Storbritannia og han vokste opp i både Storbritannia og Irland. Han har mer enn 25 års erfaring fra Marbellas eiendomsmarked. Han kom til Marbella Estates i 2017 og jobber med salgs- og markedsutvikling i våre utenlandske markeder. David finner stor tilfredsstillelse i å finne den helt perfekte eiendommen for sine kunder, enten om det er en investering, en bolig for familien eller en livsstilsdrøm. Og hans kunnskap og varierte løsninger på hva det enn skulle være gjør ham helt unik; han er ustoppelig!
Hvis du synes du drar kjensel på David, er det trolig fordi du har sett ham på TV. Han har flere ganger vært med i programmer om eiendommer her i Costa del Sol.
Språk: engelsk, nederlandsk, tysk og spansk.

Yulia Antonova

Yulia Antonova

Sales Executive

yulia@marbella-estates.com

Yulia Antonova er fra St. Petersburg i Russland, men hun har bodd i Marbella siden 2010. Hun kom til Marbella Estates i 2017 etter å ha jobbet med salg og utleie i det lokale eiendomsmarkedet i nesten 10 år. Hun er et stort talent med enestående kommunikasjonsferdigheter og erfaring med å hjelpe kunder finne og velge riktig bolig i tråd med deres behov og ønsker.
Yulia har reiselivsutdanning fra Universitetet i St. Petersburg og mastergrad fra Les Roches Hospitality Management i Marbella.
Når hun har fri omfavner Yulia den populære livsstilen i Marbella, med kjærlighet for   biomangfold og natur, fjellturer, trening og yoga.
Språk: russisk, engelsk og spansk.

Carina Da Silva

Carina Da Silva

Sales Executive

carina@marbella-estates.com

Carina Da Silva er fra Rotterdam i Nederland og flyttet til Sør-Spania i 2005 med mann og to døtre. Hun har et ekte gründerhjerte og har opprettet egne foretak i mange ulike næringer, som blant annet strandklubb, reisebyrå, kjøkkenprodusent og treningsstudio. Med en slik bakgrunn er hun perfekt til å gi råd til kunder, ikke bare om selve eiendommen, men også den livsstilen du kan få her i det sørlige Spania.
Språk: nederlandsk, portugisisk, engelsk og spansk.

Jack Downes

Jack Downes

Sales Executive

jack@marbella-estates.com

Jack Downes er fra England og begynte i Marbella Estates i 2019 etter å ha jobbet innen eiendomsbransjen i både England og Estepona, Spania. Jack er ung, men han har en sterk lidenskap for eiendom, og han er et naturtalent innen salg og kundeservice. Han har en svært aktiv livsstil, med surfing i Tarifa og skikjøring i Sierra Nevada, når han ikke er på kontoret og forteller vitser eller ute på visning med kunder.
Språk: engelsk, noe fransk og spansk.