Logo NN

  • Español
  • English
  • Svenska
  • Norsk
  • Polski
  • Deutsch
  • Français

Header 5 Circles NN

MARBELLA ESTATES

THE ORIGINAL

Vår historie
våre tjenester

Vår historie går helt tilbake til 1989, da stifterne av Marbella Estates innledet et samarbeid med en vellykket lokal utvikler. I denne tidlige perioden fokuserte vi på å utvikle og selge eiendommer i vårt lokale nabolag og å tilby ulike tjenester til våre kunder.

Siden da har Marbella Estates vokst og utviklet seg til å bli et ledende eiendomsfirma i den mest eksklusive delen av Costa del Sol, det såkalte Golden Triangle, som omfatter kommunene Marbella, Estepona og Benahavis.

Vi er et helt uavhengig eiendomsfirma som bestreber oss på å alltid opptre profesjonelt og yte tjenester av den aller høyeste kvalitet. Den typen førsteklasses service bygger både tillit og respekt.

I dag er vi stolte over å kunne tilby uovertruffen lokalkunnskap og flere tiårs erfaring med det lokale eiendomsmarkedet, og vi bruker denne unike ekspertisen til å finne den beste løsningen for våre kunders eiendomsbehov. Uansett om du skal selge eller kjøpe, kan du være trygg på at vårt erfarne, kapable og dedikerte team gjør sitt beste for å ivareta dine interesser. Ikke bare snakker vi flere ulike språk, men vi forstår også våre kunders kulturelle behov og ulikheter. Dette er kanskje viktigere enn noe annet.

Assignment Photograph by Wayne Chasan
office door
Mia-and-Estelle
jack-carina-runa-2
previous arrow
next arrow

Når du skal kjøpe, hjelper vi deg til å finne den rette eiendommen, forhandle frem den beste avtalen og gjennomføre kjøpsprosessen på en smidig måte. Vi har en spennende portefølje med alt fra små krypinn til eksklusive herregårder, og vi tilbyr ubegrenset tilgang til alle nye byggeprosjekter på Costa del Sol, i tillegg til boliger til salgs gjennom andre byråer vi samarbeider med. Vårt mål er alltid å finne den rette eiendommen for hver enkelt kjøper!

Når du skal selge, tilbyr vi en gratis verdivurdering av boligen og en oppdatert og profesjonell annonseringsstrategi. Vi når ut til både lokale og internasjonale potensielle kjøpere gjennom vår målrettede annonsering og veletablerte nettverk. Våre dedikerte salgsmedarbeidere er alltid selv til stede på visning. Vi jobber hardt og målrettet for å komme øverst på Google-søk. Dette er svært nyttig for effektiv markedsføring av din eiendom.

Våre verdier

Lidenskap – Vi har stor lidenskap for eiendom og vi bruker denne lidenskapen til å levere så gode resultater som mulig i alle ledd av vår virksomhet. Hele vår virksomhet er tuftet på sterk drivkraft, hardt arbeid, ærlighet og en evne til å dra avtaler i land.

Engasjement – Vi har stor lojalitet til våre kunder og hverandre, samt til å formidle tjenester som overgår alle forventninger våre kunder måtte ha til oss. Vi ønsker å være en ener i våre kunders øyne. Vårt mål er å bygge tillit, så våre kunder ønsker å samarbeide med oss igjen senere og anbefaler oss til venner og familie.

Tillit – Vi lever opp til vårt ansvar og holder det vi lover. Vi fokuserer på tydelig kommunikasjon og bygger langsiktige relasjoner hvor tillit og transparens utgjør selve kjernen av det vi gjør.

Integritet – Vi vil alltid strebe etter å opptre sannferdig, oppriktig og realistisk overfor våre kunder, og å aldri gå på akkord med våre kunders interesser.

Ansvarlig – Vi holder oss selv ansvarlig for å levere resultater og løsninger som enten møter eller overgår kundens behov.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vår ekspertise – Vi har mer enn 30 års erfaring med eiendomsmarkedet i Costa del Sol og har inngående kunnskap om alt som angår eiendomstransaksjoner.

Vårt gode rykte – Mange av våre kunder tar kontakt etter anbefalinger og henvisninger fra tidligere kunder, i tillegg til anbefalinger fra advokater, banker og økonomiske rådgivere. Disse profesjonelle aktørene i eiendomsmarkedet vet at vi er veletablerte, velrenommerte og med lang erfaring, og de vet at vi også kommer til å finnes i dette markedet i lang tid fremover.

Våre ansatte – Vi har dedikerte, engasjerte og proaktive ansatte som prioriterer kundes interesser og ønsker. Vi har ansatte med 7 ulike nasjonaliteter, vi har til sammen bodd i 28 ulike land, og vi snakker 10 ulike språk.

Lokal ekspertise, internasjonal rekkevidde – Vi har inngående lokalkunnskap i Golden Triangle-området (Marbella, Estepona og Benahavis), samtidig som vår markedsføring når kunder i både lokale, nasjonale og internasjonale markeder.

Kvalitet – Vår eiendomsportefølje holder svært høy kvalitet, den oppdateres kontinuerlig og er synlig i de viktigste og mest relevante markedskanalene, inkludert førstesidevisning på Google. Gjennom oss kan våre kunder få direkte tilgang til ALLE eiendommer til salgs i Costa del Sol.

Hvorfor velge Marbella Estates?

Hvorfor Marbella?

Klima – 320 soldager i året. Stabilt vær året rundt, med milde vintre og varme, men ikke for stekende somre, er det som først og fremst trekker folk til dette området. Marbellas mikroklima, beskyttet av høye fjell, men med påvirkning fra Middelhavet, gjør dette området til ett av de mest attraktive destinasjonene i Europa.

Moderne infrastruktur – Fantastiske veier, internasjonal flyplass, nye sykehus og gode utdanningsmuligheter på alle nivåer.

Fysisk aktivitet – Mer enn 70 golfbaner, alle typer innendørs og utendørs aktiviteter, fjellturer, seiling, vannsport, tennis og padling. Om du ønsker å fordype deg i yoga eller spirituell rekreasjon har du et utall valgmuligheter.

Det er vakkert, trygt og sunt – Lite forurensning, rene, ryddige og grønne omgivelser, bysentrum med grønne oaser, lokale myndigheter har fokus på personlig sikkerhet.

Livsstil og kulturelt mangfold – Stort mangfold i restauranter og uteliv, butikker, strender, museer – kosmopolitisk, men likevel tradisjonelt. 140 ulike nasjonaliteter lever harmonisk sammen. Den eneste destinasjonen ved Middelhavet som har høysesong hele året.

Sikker investering – Siden Marbella nå er en helårsdestinasjon med fokus på boligturisme – et sted mange nord-europeere føler seg hjemme – har dette området mindre voldsomme prissvingninger sammenlignet med mange andre turistdestinasjoner i Sør-Europa.