0

WHEN YOU ARE
SERIOUS ABOUT
REAL ESTATE

Marbella Estates

Hvor drøpemmen blir virkeleighet!

Real Estate Marbella – Property for sale Costa del Sol

Real Estate Marbella – by Marbella Estates

Velkommen til Marbella Estates hjemmeside, denne kontakten er for mange det første steget til å kjøpe en eiendom på Costa del Sol. Vi vet hvor vanskelig det kan være å kjøpe en fast eiendom når du ikke er kjent med området og det er et nytt land som har egne lover og sedvaner. Vi er her for å hjelpe deg fra A til å.

Vår hjelp slutter heller ikke når du har flyttet inn i din nye bolig, Marbella Estates gir alle sine kunder assistanse også etter innflytting. Vi er stolt over vår ettersalgs service – hvilket også sikkert er en viktig faktor til at mange av våre boligsalg blir gjort gjennom anbefalinger fra fornøyde kjøpere.

Vi har alle slags boliger å tilby deg så om du leter etter drømmevillaen med fantastisk utsikt eller en ferieleilighet nær Puerto Banus eller andre livlige sentra så vil vi finne den for deg. Vi kan også lokalisere den perfekte tomten for deg og prosjektstyre oppføringen av ditt egendesignede hus.

Ta kontakt med oss idag med dine tanker og ønsker og vi vil med glede guide deg gjennom denne hyggelige prosessen. Eller send oss en e-mail eller ring og innen 24 timer så vil vi sende deg noen eksempler på eiendommer som kan passe.

Vi ser frem til å høre fra deg!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy